• Noc v škole

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Noc v škole.

            V piatok 23. 6. sa žiaci 3.A rozhodli stráviť noc v škole. Pre deti to bol neopísateľný zážitok. Zrazu bola škola nielen miestom, kde sa žiaci musia učiť, ale aj miestom oddychu, zábavy. Večer sme si spestrili rôznymi športovými aktivitami v telocvični. Samozrejme, že športové aktivity dali zabrať všetkým, a tak prišiel rad na jedlo. Energiu sme si dobili výbornou pizzou.  Po dobrom jedle nasledoval večerný program. A ten bol naozaj pestrý. Žiaci predviedli svoje tanečné a spevácke výkony. Mohli sme vidieť gymnastické kreácie našej spolužiačky, vypočuť si  pútavé rozprávanie o živote psíkov. 

            Pevne verím, že si túto skvelú akciu zopakujeme aj budúci školský rok.

            Tr. učiteľka Monika Gurková

             

          • Vedomostný kvíz v 2.A

          • Prvouka, matematika, slovenčina či angličtina – jednoducho svet okolo nás a to, čo sme sa v 2. ročníku naučili.

            Žiaci 2.A triedy si dnes zmerali svoje sily či skôr vedomosti vo vedomostnom kvíze. Najskôr sme z každého zo štyroch kôl vybrali víťaza a tí sa potom stretli vo finále, kde ich čakalo viac ako 40 otázok pripravených v aplikácii Kahoot. Ich úlohou bolo zodpovedať otázky z celoročného učiva a aj pár chytákov. Vo finále po takmer celý čas viedol Nathan, ale nakoniec ho v posledných kolách zdolala so svojimi neomylnými a rýchlymi odpoveďami Esterka. O prvé priečky sa tak delia:

            1. miesto Esterka Paľko,
            2. miesto Nathan Greňa,
            3. miesto Marko Pacolt.

            Víťazom blahoželáme a ďakujeme žiačkam 9.A triedy za pomoc pri realizovaní kvízu.

            Tr. učiteľka 2.A triedy K. Čížiková

          • Vyhodnotenie triednej súťaže Štefánikov knihomoľ

          • O tom, ako veľmi je potrebné viesť deti k čitateľskej gramotnosti a čítaniu s porozumením nás každoročne presviedčajú výsledky testovania deviatakov. K zdokonaľovaniu techniky čítania veľmi významne prispieva i mimočítankové čítanie. Keďže deti sú tvory súťaživé, tak sme vyhlásili triednu súťaž o najlepšieho čitateľa Štefánikov knihomoľ.

            Pravidlá súťaže boli veľmi jednoduché: každý, kto prečíta akýkoľvek text / knihu mimo čítanky, poznačí si jeho názov a autora do čitateľského denníka. Tento zápis mu podpíše rodič (starý rodič). 

            Na konci každého štvrťroka sme vyhlásili troch najlepších čitateľov, ktorí získali malé drobnosti. V celoročnom hodnotení sa žiaci 2.A triedy umiestnili takto:

            1. miesto: Natalia Ann McArthur,

            2. miesto: Sofia Paľonderová,

            3. miesto: Nathan Greňa.

            Maťko Palguta si získal svojimi ilustráciami obdiv celej triedy. Žiaci si domov v piatok odnesú knižné výhry.

            Pevne veríme, že s podporou rodičov sme prebudili stratený záujem detí o knihy a svet v nich ukrytý. 

             

            Katarína Čížiková - tr. učiteľka 2.A triedy

          • Výlet do Športového areálu RPEGAS Vitálišovce pri Liptovskom Mikuláši.

          • Dňa 27.júna sa žiaci 5.A a 5.B zúčastnili školského výletu do Športového areálu RPEGAS Vitálišovce pri Liptovskom Mikuláši. Po strastiplnej, záhadnej a dobrodružnej ceste vlakom a po vlastných nôžkach sa ocitli v krásach slovenskej prírody, kde už na nich netrpezlivo čakali inštruktori. Po doplnení energie sa rozdelili do troch skupín a začali objavovať adrenalínové športy.

            Naši odvážlivci si vyskúšali jazdu na rodeo býkovi, streľbu so sniperky, aquazorbing, bludisko v životnej veľkosti, detskú lanovú dráhu, zorbing trať, lukostreľbu či prehliadku mini zoo. Deti si výlet vychutnali plnými dúškami a odniesli si mnoho zážitkov.

            Na tejto dobrodružnej výprave ich sprevádzali p. učiteľka Praženicová,
            Fudalyová a Zednikovičová.

          • Týždeň dobrovoľníctva s 1.C a 9.A

          • Týždeň dobrovoľníctva prináša rôznorodé dobrovoľnícke aktivity pre širokú verejnosť na celom Slovensku. Tento rok sa do tohto projektu zapojila aj naša škola. Heslom ročníka 2023 je ZAČNIME LETO DOBROM. A tak sme začali :) 
            Dňa 26.6. naši žiaci čistili okolie Belianskeho rybníka, aj vďaka materiálnej pomoci zo strany mesta, od odpadkov. Aktivita vznikla so zámerom poskytnúť deťom, mládeži, ale aj dospelým čisté a bezpečné prostredie pre realizáciu voľnočasových aktivít v blízkom okolí počas prázdnin.
            Popri dobrovoľníckej činnosti, kde sa posúvalo posolstvo dobrých skutkov z deviatakov k prvákom, sa žiaci spolu skvelo zabavili a obohatili o nové zážitky.  Po tomto dobrom skutku sa všetci vrátili domov s dobrým pocitom a úsmevom na tvári.

            ĎAKUJEME našim pedagogickým zamestnancom a žiakom 1.C a 9.A triedy, že sa v rámci našej školy dobrovoľne zapojili do tejto krásnej akcie. 

          • Viktóriine záhrady v Starej Ľubovni

          • Včera sme sa my, trieda 8.B, zúčastnili školského výletu do Viktóriiných záhrad v Starej Ľubovni. Stretli sme sa ráno na vlakovej stanici, odkiaľ sme cestovali vlakom spolu s p.u. Totošovou a p.u. Slabou.

            Po príchode do Starej Ľubovne sme si mohli ísť obzrieť rôzne obchody a následne sme sa peši presunuli do Viktóriiných záhrad. Prostredie na nás spravilo dobrý dojem, bolo tam veľmi príjemne, mohli sme si oddýchnuť na lehátkach a prejsť bludisko vytvorené zo živého plotu. Úlohou v bludisku bolo nájsť 7 drevených sôch a dostať sa do stredu bludiska, kde bola nádherná vyhliadková veža. Po prekonaní bludiskovej výzvy sme sa všetci stretli pri vchode do bludiska a spoločne si oddýchli. Po celý čas kolovala príjemná atmosféra, zhovárali sme sa medzi sebou, nesmelo chýbať aj oblievanie vodou, pretože sa teplo už nedalo zvládať. A jednoducho, to sme my.

            Tento výlet sme si veľmi užili, sme vďační, že sme ho mohli stráviť spoločne a v mene celej triedy patrí veľké ĎAKUJEM pani učiteľkám, ktoré nás výletom sprevádzali, ale i všetkým spolužiakom, vďaka ktorým bol výlet taký zábavný.
            Viki Gregorová, VIII.B

          • Víťazná literárna práca v celoslovenskom kole

          • Žiaci našej školy sa pravidelne zapájajú prostredníctvom svojich výtvarných a literárnych prác do súťaže Zelený svet. Tohtoročnou súťažnou témou bola Voda je život.  Žiaci sa vo svojich výtvarných dielach a literárnych prácach zamerali  na hospodárenie s vodou a zobrazovali, čo sa stane, ak voda v krajine chýba a nie je nevyčerpateľným zdrojom. Vodu si častokrát nevážime a berieme ju ako samozrejmosť.  

            Tešíme sa, že porotu spomedzi  stovky literárnych prác z celého Slovenska zaujal príbeh Studienka života, ktorý napísal žiak 7.A triedy, Deniel Kostka. V jeho kategórii porota ocenila štyri víťazné práce bez určenia poradia.

            Denielovi gratulujeme a želáme veľa fantázie a chuti do písania ďalších príbehov. Zároveň ďakujeme všetkým žiakom, ktorí vytvorili hodnotné diela a reprezentovali školu v tejto súťaži peknými maľbami, kresbami, rozprávkami a básňami.

          • Môj prvý herbár na hodine prvouky

          • Prvouka je predmet, ktorý sa neučíme len z učebníc, ale vedomosti získavame aj pozorovaním a hlavne skúmaním prírody. Veď potulkami prírodou získame vždy oveľa viac ako hľadáme. Objavovanie a spoznávanie tajomného sveta zvierat či rastlín.
            Aj naši prváci z 1.A, 1.B a 1.C sa vybrali na lúky, do záhrad či lesa. Zbierali, sušili rôzne rastliny, listy zo stromov či semienka a vytvárali svoj prvý herbár.
            Herbáre zakladal aj významný prírodovedec, zoológ či botanik doktor Michal Greisiger, ktorý pôsobil ako lekár v Spišskej Belej. Zriadil si pri svojom dome botanickú záhradu s liečivými rastlinami, ktorú využíval aj vo svojej lekárskej praxi.
            Žiaci pristupovali k vytváraniu herbáru skutočne veľmi zodpovedne, o čom svedčia ich nádherné diela, ktoré sú pastvou pre oči. Každučký list, rastlinku či semienko označili a nalepili do pútavých zakladačov. Všetky zbierky herbárov boli naozaj krásne a originálne.

            PhDr. Petra Džerengová, Mgr. Michaela Čekovská a žiaci z 1.A, 1.B a 1.C

          • Vyhodnotenie súťaže ENGLISHSTAR

          • Dňa 27. apríla 2023 sa opäť v našej škole konala medzinárodná anglická súťaž ENGLISHSTAR. Je to súťaž v anglickom jazyku pre žiakov základných škôl, ktorej poslaním je zábavnou formou motivovať žiakov k úspešnému riešeniu písomných skúšok a testov. Testy boli náročné, ale všetci sa do vypracovania pustili s veľkou chuťou. Tento rok sa súťaže zúčastnili až 40 žiaci všetkých ročníkov. 

            Testy boli rôznych úrovní, úrovne zodpovedali danému ročníku. Úspešným riešiteľom sa stal žiak, ktorý v teste získal aspoň 80% bodov. Úspešnými riešiteľmi boli takmer všetci naši žiaci a získali tak diplom so zlatou pečaťou a pero. Najúspešnejšou riešiteľkou školy sa stala Mia Repelová, ktorá v tejto súťaži získala plný počet 100b. Získala tak okrem diplomu aj ruksak a ponožky zn. Fusakle. Naša škola ocenila aj najlepších riešiteľov za 1. a 2. stupeň. Keďže niektorí mali rovnaký počet bodov,  tak ich uvádzame v abecednom poradí. Títo žiaci získali malú pozornosť.

            Žiaci 1. stupňa:

            1. Natalia Ann McArthur 2.A, 98%
            2. Natália Mirgová 3.B, 98%
            3. Laura Richterová 2.A, 96%

            Žiaci 2. stupňa:

            1. Mia Repelová 6.A, 100%
            2. Natália Andrášová 9.A, 98%
            3. Dávid Hatala 5.A, 98%
            4. Samuel Krigovský 8.A, 98%

            Všetkým ďakujeme za účasť a blahoželáme k výsledkom!

            Administrátor súťaže Katarína Čížiková

          • Dobrovoľnícka pomoc

          • V rámci dobrej spolupráce s mestom a Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov Spišská Belá sme so žiakmi siedmeho ročníka dôstojne upravili hrob neznámeho vojaka. Aj takýmto spôsobom sa snažíme viesť naše deti k hodnotám, k úcte padlým vojakom, k histórii...

            Ďakujeme žiakom: Timei Kováčikovej, Romane Javorčíkovej, Kristiánovi Kovalčíkovi, Dáriusovi Danielovi Odrobinovi a pani učiteľke PaedDr. Marte Vlachovej.

          • Vyhodnotenie zberu papiera

          • V mesiaci máj sme vyhlásili na našej škole zber papiera, ktorý bol sprevádzaný súťažou o finančné ceny. Všetci vieme, že recyklačný cyklus je ekologicky a ekonomicky výhodný. Šetrí energiu, znižuje ekologickú záťaž prostredia. Zberový papier je významnou surovinou, napríklad pri výrobe hygienických, baliacich a obalových papierov... Zberom  sme chceli podporiť aj záchranu našich lesov. Naši žiaci sa s chuťou pustili do práce. Po namáhavej práci ich čakala odmena, ktorú získala:

             Na 1. stupni:

            1.      miesto – 1.B

            2.      miesto – 2.B

            3.      miesto – 4.A

            Na 2. stupni:

            4.      miesto – 5.A

            5.      miesto – 6.B

            6.      miesto – 8.B

            Všetkým žiakom ďakujeme a výhercom blahoželáme.

          • Malí grafici

          • V utorok sa žiaci 3.A v rámci hodiny výtvarnej výchovy zúčastnili kreatívnej dielne v kaštieli Strážky s názvom Malí grafici. Oboznámili sa s výtvarnou technikou grafika a vypočuli si rozprávku od Jozefa Čapka: O psíčkovi a mačičke. Následne vytvárali vlastnú grafiku, ktorej motívom bol psíček alebo mačička z rozprávky. Vytvorené práce si žiaci zobrali domov.

          • Ocenení žiaci v školskom roku 2022/2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Ocenení žiaci primátorom mesta.

            Mesto Spišská Belá pri príležitosti konca školského roka 2022/2023 slávnostne ocenilo 9 výnimočných žiakov našej školy. Svoje ocenenie si prevzali z rúk viceprimátora mesta Maroša Vaverčáka. Gratulujeme im a ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

            Viktória Hriňáková, žiačka 1. A  triedy

            Viktória dosahovala počas celého školského roka 2022/2023 vo výchovno-vzdelávacom procese výborné výsledky,  na všetkých vyučovacích hodinách bola vždy aktívna, cieľavedomá a komunikatívna. K spolužiakom je vždy nápomocná, vnímavá a citlivá k ich potrebám. Zapájala sa do kultúrnych scén a podujatí na rôzne príležitosti (Vianočný program, Deň učiteľov, Veľká noc, Deň matiek, Deň otcov). Zúčastňovala sa na rôznych školských a mimoškolských aktivitách a súťažiach (Miss bábika, výtvarné súťaže).

            Natalia Ann McArthur, žiačka 2.A triedy

            Natalia je svedomitá, úhľadne píše, diktáty napíše bez jedinej chybičky, rýchlo číta a ešte rýchlejšie počíta. Je dobrá kamarátka, vždy ochotná pomôcť. V tomto školskom roku sa zúčastnila týchto súťaží: Miss bábika, Hviezdoslavov Kubín, Všetkovedko, Vesmír očami detí, Matematický klokan, Englishstar, Šaliansky Maťko, Maksík. Štefánikov knihomoľ. Bola najúspešnejšou riešiteľkou súťaže Englishstar spomedzi žiakov 1. stupňa. Taktiež patrila medzi najúspešnejších riešiteľov Všetkovedka. 2. miesto obsadila v školskom kole súťaže Miss bábika i Šaliansky Maťko. V triednej súťaži Štefánikov knihomoľ obsadila 1. miesto s najvyšším počtom prečítaných kníh.

             Herald Petr Oksoš, žiak 3.B triedy

            Žiak Herald Peter Oksoš dosahoval počas celého školského roka vynikajúce študijné výsledky. Výborné výsledky mal v oblasti všetkých predmetov. K svojim povinnostiam pristupoval  vždy zodpovedne a svedomito. Počas vyučovacích hodín pracoval pružne, bol veľmi aktívny. Zúčastnil sa niekoľkých súťaží (Maksík, Matematický klokan, English Star). Je šikovný, rozhľadený, veľmi bezprostredný a pohotový a jeho prístup ku škole hodnotím ako  pozitívny.  Určite je to žiak, akého by si prial mať v triede každý učiteľ. Dá sa naňho spoľahnúť, pre učiteľa aj spolužiakov je v triede veľkou oporou.

            Johanka Tomasová, žiačka 4.A triedy

            Johanka dosahuje v škole výborný prospech. Je veľmi snaživá a zodpovedná. Ochotne pomáha aj slabším spolužiakom. Má vzorné správanie. Školu reprezentovala v týchto súťažiach: Šaliansky Maťko, kde obsadila v školskom kole tohto školského roka 1. miesto. V matematických súťažiach Maksík a Všetkovedko tiež získala plný počet bodov.  Bola aj úspešnou riešiteľkou Matematickej pytagoriády P4 a súťaže Matematický Klokan. Na dramatickom krúžku nacvičovala usilovne bábkové divadielko pre mladších žiakov. Zapájala sa aj do športových a výtvarných súťaží. Svoje vedomosti z anglického jazyka si overila aj v súťaži Englishstar a Spelling Bee, kde obsadila tiež v školskom kole 1. miesto. V kolektíve je veľmi obľúbená.

            Veronika Mosorjaková, žiačka 5.B triedy

            Veronika Mosorjaková je svedomitou a usilovnou žiačkou piateho ročníka, ktorá sa pravidelne pripravuje na vyučovanie.  Vyznačuje sa slušným správaním, zdvorilosťou a skromnosťou. Jazykové  vedomosti a zručnosti prezentovala v celoslovenskej súťaži YPSILON SLOVINA JE HRA, kde získala plný počet bodov v kategórii 5. Svoje logické myslenie a dôvtip si vyskúšala v  matematických súťažiach. Na matematickej pytagoriáde a olympiáde sa stala úspešnou riešiteľkou školského kola, zúčastnila sa súťaže  MATEMATICKÝ KLOKAN. Svoj jazykový prejav a umelecké cítenie si otestovala v recitačných súťažiach Hviezdoslavov Kubín, Šaliansky Maťko a Slovenčina moja krásne zvuky máš.

            Tamarka Fudalyová, žiačka 6.B triedy

            Tamara Fudalyová  je v školskom roku 2022/2023 žiačkou 6.B triedy. Reprezentovala školu v celoslovenskej súťaži YPSILON slovina je hra kde obsadila 8. miesto. V dejepisnej olympiáde sa stala úspešnou riešiteľkou a na okresnom kole obsadila 4. miesto. Stala sa úspešnou riešiteľkou geografickej olympiády a pytagoriády v školskom kole. Zúčastnila sa biologickej olympiády, kde v okresnom kole v kategórií E odbornosť zoológia obsadila 2. miesto a na krajskom kole sa stala úspešnou riešiteľkou. Žiačka vyniká v triede vo všetkých vyučovacích predmetoch, čo dokazuje aj jej dosiahnutý prospech 1,00.V triednom kolektíve je obľúbená, priateľská, usilovná a rada pomáha spolužiakom.

            Deniel Kostka, žiak 7.A triedy

            Deniel je žiakom siedmeho ročníka. Ako jediný vo svojej triede získal jednotku z každého predmetu. Okrem výborného prospechu exceluje aj v mimoškolských súťažiach a aktivitách. Zúčastnil sa dejepisnej olympiády, Pytagoriády či školského duelu, kde so cťou reprezentoval seba aj školu. Okrem toho bol aj úspešným riešiteľom súťaže Ypsilon a celoslovenskej literárnej súťaže Zelený svet, kde sa jeho práca umiestnila medzi 4 najlepšími prácami, ktoré vybrala porota.

            Samuel Krigovský, žiak 8.A triedy

            Samuel je v školskom roku 2022/2023 vzorným žiakom 8.A triedy. Počas celého školského roka dosahoval výborné výsledky. Je zodpovedný a usilovný, má športového ducha a vrelý vzťah k prírode. Je priateľský, zhovorčivý, rád pomôže aj iným spolužiakom, i preto je v kolektíve obľúbený. Tento školský rok reprezentoval našu školu v mnohých vedomostných, športových, ale aj estetických súťažiach, kde vynikal svojimi znalosťami aj praktickými zručnosťami. V súťaži „Expert geniality show“ sa umiestnil v dvoch rebríčkoch – získal titul „Expert na tajomstvá prírody“ a „Top expert“.  V okresnom kole biologickej olympiády získal 1. miesto, postúpil do krajského kola, kde bol úspešným riešiteľom. V biblickej olympiáde sa v školskom kole umiestnil na 2. mieste a bol úspešným riešiteľom v okresnom kole. Zapojil sa i do matematických súťaží:  matematická olympiáda a Pytagoriáda, v ktorých bol úspešným riešiteľom a postúpil do okresného kola. Tiež bol úspešným riešiteľom školského kola geografickej olympiády, dejepisnej olympiády a olympiády zo slovenského jazyka, svoje jazykové znalosti zužitkoval v súťaži English Star. Športové schopnosti ukázal na lyžiarskom výcviku, kde získal 1. miesto v slalome, na 1. mieste sa umiestnil v školskom kole  horolezeckej ligy a v obvodnom finále skončil na 5. mieste. Bol členom víťazného družstva ôsmakov na mestských športových hrách pri príležitosti Dňa detí. Svoje estetické cítenie vyjadruje najmä v literárnych prácach. Vzťah k prírode a opísal v literárnej práci Voda je život, tanečné umenie ukázal spolu so svojimi spolužiakmi v tanečnom vystúpení na Belianskych Vianociach.

            Paulína Kostková, žiačka 9.A triedy

            Paulína dosahuje vynikajúce študijné výsledky a má vzornú školskú dochádzku. Svojou účasťou vo vedomostných súťažiach dokazuje svoj všestranný talent, rozhľadenosť a záujmy. Je úspešnou riešiteľkou okresného kola chemickej a dejepisnej olympiády, matematickej olympiády,  jazykovej súťaže Ypsilon. Záujem o informačné a komunikačné technológie prejavila v súťaži iBobor. Aktívne pracovala v projekte Globe s cieľom skúmať prírodu a  zlepšovať životné prostredie. Úspešne reprezentovala školu v medziškolskej vedomostnej súťaži Duel. Ochotne pomáha pri organizácii školských podujatí, či už športových alebo umeleckých, zverené úlohy plní dobre a včas. Paulína má prirodzenú autoritu medzi spolužiakmi, je spoločenská, priateľská a ochotná pomáhať. Svojim správaním stmeľuje kolektív triedy  a vytvára pozitívnu atmosféru.

          • Neopakovateľný výlet vo Viedni a Trnave

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Neopakovateľný výlet vo Viedni a Trnave.

            V dňoch 19.6 - 21.6 sme sa spolu so žiakmi 6.A a 8.A zúčastnili na školskom výlete vo Viedni a v Trnave. Zastihlo nás neuveriteľné teplo, ale ani to nás nezastavilo v preskúmavaní krásnych zákutí Viedne a Trnavy.

            Vo Viedni sme navštívili zoologickú záhradu Schönbrunn a taktiež McDonald’s v centre mesta, kde sme si všetci otestovali naše komunikačné zručnosti v anglickom a nemeckom jazyku. Centrum bolo nádherné, videli sme veľa pekného, no najviac nás zaujali historické budovy a živá socha Mozarta. Po dni strávenom v tomto očarujúcom meste sme sa napokon vrátili na Slovensko a ubytovali sa v Trnave na vysokoškolskom internáte.

            Počas druhého dňa sme spoznávali Trnavu. Prešli sme sa námestím, ktoré bolo taktiež krásne a zamierili do nákupného centra, v ktorom sme nakúpili maličkosti pre seba, rodičov a súrodencov, ale aj rôzne druhy klobások, párkov a ďalších maškrtiek, aby sme sa pripravili na opekačku. Večer sme sa vydali na cestu do vzdialenejšej lokality Trnavy s názvom Kamenný mlyn, kde pán učiteľ založil oheň. Cez reproduktor sme si zapli pesničky, užívali si krásnu prírodu, slnečné počasie a hlavne to, že sme spolu.  Po návrate na internát sme sa všetci stretli na jednej izbe, smiali sme sa z každej maličkosti, ktorú sme spravili, zažili alebo videli počas dňa a dávali sme si masky na tvár vo viere, že nám pomôžu a nikto si nevšimne, že sme takmer celú noc nespali. Vstávať ráno na raňajky bol síce boj, ale stálo to za to.

            A teraz tu sedíme, cestujeme vlakom domov a uvedomujeme si, že vďaka pani učiteľke Praženicovej a pánovi učiteľovi Burdíčkovi sme zažili niečo nové a pekné, opäť sa niečo nové naučili a získali nezabudnuteľné zážitky, na ktoré budeme ešte dlho spomínať. Sme ozaj vďační, že nás zobrali na takýto výlet.

            Žiačky 9.A 

             

          • Vyhodnotenie súťaže MAKSÍK

          • Aj tento školský rok sa žiaci 1. stupňa zapojili do matematickej súťaže Maksík. Všetkým žiakom, ktorí sa zapojili do tejto súťaže, by sme chceli vyjadriť obdiv za ich snahu rozvíjať svoje matematické myslenie. Žiaci, ktorí v Maksíkovom hodnotení získali aspoň 8 smajlíkov, získali titul NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK. Ostatní žiaci získali titul MÚDRY MAKSÁČIK.

            Z 2.A triedy sa do súťaže zapojili Ján Vaverčák, Laura Richterová, Marko Pacolt, Natalia Ann McArthur, Nathan Greňa, Samuel Fudaly, ktorý získal titul NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK.

            Z 2.B Dominik Štefaniak, Lukáš Šťastný, Terézia Bočkajová, NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK titul získali Peter Galschneider, Joachim Tomas.

            Z 3.A Ján Galschneider, Lukáš Klimek, Maroš Richter, Matúš Bičuš a Monika Halčinová.

            Z 3.B Herald Peter Oksoš, Katarína Gnebusová, Lujza Majerová, Nela Krempaská. Všetci títo žiaci získali titul NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK.

            Zo 4. A Nikolas Suchanovský, Timotej Vnenčák, Patrik Suchý, Denis Galschneider, Riško Ambroz, Samuel Madeja, Šimon Matava, Nina Andrášová, Johanka Tomasová, ktorá získala titul NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK.

            Veríme, že ste sa na Maksíkových úlohách veľa naučili, pobavili  na Maksíkových príbehoch a že úlohy boli pre vás prínosom.

            Monika Gurková - administrátor súťaže

          • SRDCIA V POHYBE

          • ĎAKUJEME všetkým našim pedagogickým zamestnacom, rodičom, deťom, priateľom školy, že prišli takto spoločne podporiť túto krásnu akciu, ktorá spojila ľudí bežcov i nebežcov, spojila rodiny, kamarátov, susedov, ale i úplne cudzích ľudí, spojila srdcia, ktoré boli v pohybe...